top of page
header-tjansterny
KOMPLETT LJUDPRODUKTION

Ljudtekniker vid filminspelning, tramp, ljudrum eller ljuddesigner? Vi har lösningarna till alla ljudbehov för film och tv. 

HA (5).JPG
Ljudtekniker

Våra ljudtekniker är välrenommerade och har lång erfarenhet av ljud i i film- och tv-branschen. Vi matchar våra ljudtekniker med produktionens behov, vare sig det gäller spend, spetskompetens eller andra specifika önskemål. Våra ljudteknikers arbetssätt är kostnadseffektivt, vilket leder till färre timmar i efterbearbetningen.

T (2).JPG
Utrustning

Vår ljudutrustning är den som ljudteknikerna själva har valt, av högsta kvalitet och av erkända märken. Utrustningen hyrs ut på ett användarvänligt sätt, som färdiga kit, vilket innebär att när kunden hyr den är den redo för omedelbar inspelning. 

IMG_7709.JPG
Efterbearbetning/ljuddesign

Dialogläggning, effektläggning, ljuddesign och mixning. Hos oss finns alla möjligheter till efterbearbetning. Vår personal arbetar för att skapa ett ljudlandskap som skildrar produktionen på ett korrekt och övertygande sätt.

tramp-tjänster.jpg
Tramp/foley

En människa som går i grus, en hund som springer över parkettgolv eller en sten som kastas in genom ett fönster. Ljuden i en film är många och vissa av dem behöver förstärkas. Det gör våra duktiga trampare med stor kreativitet och fingertoppskänsla i vår välutrustade trampstudio.

Underteckna ett kontrakt
Ljudpostkoordinator

Behöver du någon som kan ljud och som behöver samordna ljudproduktionen? Eller har ljudet på din produktion olika spendregioner? Tack vare många års erfarenhet som gett ett stort och brett nätverk i branschen kan vår ljudpostkoordinator skräddarsy ljudproduktionslösningar som passar just din produktion.

mix.jpg
Uthyrning av ljudlokaler

Är du i behov av ljudrum, trampstudio, rum för eftersynk eller en mixstudio i Västra Götalandsregionen? I historiska lokaler på Innovatumområdet i Film i Väst-huset i Trollhättan, finns allt detta och den utrustning som behövs för att skapa fantastiskt ljud. 

OFFERTFÖRFRÅGAN

Tack för att du gör en offertförfrågan! I meddelandefältet, vänligen skriv med projektnamn, projektets start- och slutdatum samt vilka typer av tjänster som önskas.

Tack! Meddelande skickat. Vi hör av oss snarast möjligt.

bottom of page