top of page
Nyhetsflöde

Nya avsnitt av "Alex"

Den 24 maj är det dags för andra säsongen av kriminalserien Alex på Viaplay. Alex spelas av Dragomir Mrsic. Även Anja Lundqvist, Rakel Wärmländer, Stefan Gödicke och Maximilian Mrsic är tillbaka i sina respektive roller. Ett nytillskott är Helena af Sandeberg som spelar polischef.

I ett pressmeddelande skriver man så här om handlingen i denna andra säsong:

"En polis värsta mardröm är att hamna i fängelse. Den mardrömmen är priset Alex Leko (Dragomir Mrsic) får betala efter händelserna i första säsongen av Viaplays originalserie "ALEX", där den korrupta Göteborgspolisen gick långt utanför lagens gränser för att rädda sin son. Nu sitter han inlåst bland tungt kriminella som hatar poliser. Och hans familj har förlorat allt. Men Alex får en chans att rentvå sitt namn och påbörja ett nytt liv, ett erbjudande som kastar honom ut i ännu en desperat kamp för att skydda människorna han älskar mest".

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page