top of page
Nyhetsflöde

Ljuddesignen hyllas i "In i dimman"

Anders Hazelius långfilmsdebut In i dimman hade svensk biopremiär idag, och recensionerna lät inte vänta på sig. SVT:s Kulturnyheterna ger filmen en fyra och filmkritikern Sofia Olsson kallar filmen för "en smått fantastisk upplevelse". Hon nämner också ljuddesignen, som Enric Productions Henric Andersson har gjort, och skriver att "In i dimman är något så ovanligt som en liten, väl avgränsad och extremt tät svensk psykologisk thriller. Ett kammarspel på blott 75 minuter som lyckas lura mig flera gånger och håller mig fullkomligt fastnaglad med hjälp av ruggig ljuddesign, ogenerat närgånget foto och framförallt ett hisnande skådespeleri". Även i Dagens Nyheters får bland annat ljuddesignen fina vitsord: "'In i dimman' har tekniska kvaliteter. Ellinor Hallins foto och Henric Anderssons ljuddesign gör det mesta av skärgårdsmiljön, den för 'Underbara älskade' (2006) Guldbaggenominerade Anastasios Soulis och Freddy Åsblom är proffsiga i sina centrala roller".

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page