August 19, 2019

August 8, 2019

Please reload

Nyhetsflöde

Snart premiär för "Springfloden 2"

August 8, 2018

Den 16 september händer det. Då är Olivia Rönning och Tom Stilton tillbaka, då i andra säsongen av tv-serien Springfloden. Serien har premiär i SVT och i huvudrollerna ser vi Julia Ragnarsson och Kjell Bergqvist.

 

Handlingen utgår från ett mord på en cirkusartist i Marseille och ett, vad polisen först befarar, självmord av en tulltjänsteman. De båda morden gör att Olivia och Tom hamnar mitt i en svårlöst mordgåta som leder till den cyniska riskkapitalismens värld där vissa kretsar tjänar grova pengar på att mjölka det svenska välfärdssystemet, skriver SVT i ett pressmeddelande. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sök via taggar
Arkiv
Please reload

RELATERADE NYHETER
Please reload