top of page
Nyhetsflöde

Fortsatt tittarsuccé

Vår tid är nu fortsätter succén då även avsnitt två visar höga tittarsiffror. Hela 1 421 000 personer såg avsnittet, enligt färska siffror från MMS. Det är inte långt ifrån första avsnittets 1 488 000 tittare. Serien, som är inspelad mestadels i Jonsered och Göteborg, är en samproduktion mellan Jarowskij, SVT, Viaplay och Film i Väst. Serien sänds i tio avsnitt under hösten. Ytterligare tio avsnitt kommer nästa höst. Eventuellt kan serien komma att få även en tredje säsong.

Serien får fina recensioner. Karolina Fjellborg på Aftonbladet skriver till exempel: "Det är ett minutiöst välgjort, detaljrikt och enastående välekiperat kostymdrama för alla åldrar, som trots sin historiska inramning och sina tidstypiska attityder känns förvånansvärt modernt, tack vare höga produktionsvärden, engagerande karaktärer som brottas med tidlösa teman, små doser av humor på rätt ställen och en övergripande känsla av framåtdriv och omdaning".

Vår tid är nu

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page