top of page
Nyhetsflöde

"Borg" hyllas i Toronto

Det blev succé för Borg i Toronto, rapporterar Aftonbladet. Filmen och dess skådespelare hyllas av mediernas recensenter efter visningen på Toronto filmfestival. "Filmen visar verkligen hur en enskild match kan få det att kännas som om världen står på spel, tycker recensenten från Hollywood Reporter. Även Variety ger filmen en tumme upp. Skådespelarna "svarar för precis så bra insatser man vill ha och kastar skuggor över de välkända figuerna", påpekar HR. Även regissören hyllas: ”Metz hittar alla sorters sätt att göra matchen intressant. För att skapa önskad spänning blandar han hetsig musik, kreativa kameravinklar och löjligt överdrivna uttalanden från sportkommentatorer. Men de verkliga skälet till att vi hänger med så här långt är enklare än så – Metz och hans ensemble har fått oss att bry oss om både Borg och McEnroe”.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page