Please reload

Nyhetsflöde

Enric Production växer

April 1, 2017

För ett par år sedan flyttades trampstudion i Trollhättan till Göteborg. Nu har Enric Production, med guldbaggenominerade trollhättebon Henric Andersson i spetsen, köpt trampverksamheten och flyttat tillbaka den till Trollhättan. 

 

- Genom det här förvärvet kan vi erbjuda en komplett helhetslösning inom ljud. Nu har vi allt här i våra lokaler i Film i Väst-huset, från inspelning till färdig biomix, säger Henric Andersson.

 

I samband med förvärvet av trampstudion anställde Enric Production även den prisade tramparen Lucas Nilsson.

 

- Det känns gott att vara tillbaka i Trollhättan, där jag bor, och att få en nystart tillsammans med Enric Production, säger Lucas Nilsson.

 

Lucas Nilsson vann så sent som i vintras det prestigefyllda priset Golden Reel Award för sin insats i filmen Kungens val. Han har arbetat som trampare och ljudläggare i över tio år och han har över hundra svenska och internationella produktioner på sin meritlista, såsom Johan Falk, Snabba Cash och Bamse och häxans dotter.

 

- Lucas är oerhört duktig, så det är fantastiskt roligt att få in hans spetskompetens i företaget, säger Henric Andersson.

 

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload