top of page
Nyhetsflöde

Ljud-Henric guldbaggenominerad

Enric Productions vd, ljudteknikern Henric Andersson, har guldbaggenominerats för bästa ljud/ljuddesign i dokumentärfilmen Golden Girl. Nomineringen delar han med Peter Adolfsson.

- Det är jätteroligt och en stor ära. Det har varit ett teamwork och samtliga inblandade har gjort ett fantastiskt jobb. det har varit en rolig och kreativ process, och jag tycker att det var särskilt spännande att få träffa Frida Wallberg som är en mycket inspirerande person, säger Henric Andersson.

Henric Andersson har även gjort inspelningsljudet till Hundraettåringen som smet från notan och försvann, som nominerats till åtta guldbaggar: Bästa film, bästa regi, bästa kvinnliga biroll, bästa manliga biroll, bästa klipp, bästa mask/smink, bästa scenografi och bästa visuella effekter. Henric Andersson har också gjort inspelningsljudet till Upp i det blå, som nominerats för bästa kostym och visuella effekter.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page