top of page
Nyhetsflöde

Mikkelsens nya - inspelningen igång

Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Nicolas Bro och Andrea Heick Gadeberg har de stora rollerna i Anders Thomas Jensens nya komedi Rättfärdighetens ryttare. Nu har inspelningen av filmen dragit igång och inspelningen sker både på Fyn i Danmark och i Västra Götaland i Sverige.

Filmen handlar om den utstationerade militären Markus (Mikkelsen), som måste ta sig hem till sin tonårsdotter när hans fru dör i en tragisk tågolycka. Matematikern Otto, som själv var med på tåget, och hans kollegor dyker dock upp och hävdar att det inte var en olycka utan att det var en noggrant orkestrerad attack.

Rättfärdighetens ryttare är skriven och regisserad av Anders Thomas Jensen och produceras av Zentropa Productions. Filmen har premiär i slutet av 2020.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page