top of page
Nyhetsflöde

Julspecial av "Vår tid är nu"

Det kommer att spelas in en specialsäsong av succéserien Vår tid är nu. Det meddelar Film i Väst, som samproducerar serien tillsammans med SVT och Viaplay. Jarowskij producerar serien och specialsäsongen kommer att regisseras av Måns Herngren.

- Det känns väldigt hedrande och väldigt spännande att nu få vara med och berätta vidare om familjen Löwander och den starka kärlekshistorien mellan Nina och Calle, säger Måns Herngren.

Denna specialsäsong utspelar sig sommaren 1951, där vi får följa med familjen Löwander och deras personal ut till skärgården där de återupptar traditionen att driva sommarrestaurang. Specialsäsongen kommer att sändas i SVT1 julen 2020 och publiceras på Viaplay under 2021. Den tredje ordinarie säsongen har premiär i SVT i höst. Den utspelar sig under åren 1968-1971.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page