top of page
Nyhetsflöde

Inspelningen av "Bäckström" igång

Kjell Bergqvist gör huvudrollen i C More:s och TV4:s nya kriminaldramaserien Bäckström. Serien bygger på Leif GW Perssons böcker om kommissarie Evert Bäckström. Bäckström är en originalserie i sex delar som kommer att ha premiär under 2020. Serien, som började spelas in i Göteborg i förra veckan, handlar om den rikskände mordutredaren Evert Bäckström som löst 99 procent av alla fall han åtagit sig. Men när en dödskalle med skotthål hittas på en obebodd ö blir det ett av Bäckströms svåraste fall.

- Bäckström är en korrupt, fullständigt skrupelfri herre som skiter fullständigt i vad alla andra tycker - inklusive chefer. Han är helt odräglig som kompis och kollega. Han är lat, smiter ofta från jobbet för att på arbetstid gå på krogen och frossa i mat och dryck. Han är slug, oantastlig och oumbärlig för mänskligheten, tycker han själv. helt enkelt en ganska usel självbild. Det ska bli fantastiskt roligt att få ge liv till Bäckström i rutan, säger Kjell Bergqvist i ett pressmeddelande.

Bäckström produceras av Yellowbird för C More och TV4 i samproduktion med ARD Degeto och Film i Väst.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page