top of page
Nyhetsflöde

Succé för Nutleys miniserie

Colin Nutleys nya miniserie Bröllop, begravning och dop hade premiär i TV4 igår och sågs då av fler än 1,3 miljoner tittare. Tillsammans med premiären i C More har första avsnittet setts av fler än 1,5 miljoner.

- En publik av den här storleken visar kraften som finns i tv, säger Colin Nutley i en kommentar till Expressens Spoiler Alert Mattias Bergqvist.

- Det är en succéstart som saknar motstycke under de senaste åren. Inte sedan 2012 har TV4 haft en premiär på ett helt nytt program som nått så höga tittarsiffror [...]. En välförtjänt succé för Colin Nutley som tillsammans med en fantastisk ensemble har skapat en väldigt bra tv-serie", säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4 och C More.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page