top of page
Nyhetsflöde

Inspelningen av "Hope" i full gång

Inspelningen av Hope är i full gång. Stellan Skarsgård spelar huvudrollen i detta norska drama tillsammans med Andrea Braein Hovig. Maria Sodahl regisserar.

Så här skriver Film i Väst om handlingen: "Vad händer med kärleken när en kvinna mitt i livet får tre månader kvar att leva? Huvudpersonen Anja lever med sin sambo Tomas i en storfamilj med gemensamma barn och bonusbarn. När Anja får obotlig cancer blottas deras försummade kärlek och tillvaron går i kras. Ensam med sin sorg och sina rädslor förstår Anja att hon behöver Tomas mer än någonsin. Hur ska barnen annars klara sig när hon är borta om de vuxna inte klarar att hålla ihop i sin kris? De båda blir huvudpersoner i en kärlekshistoria där de lär sig att älska varandra på nytt."

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page