top of page
Nyhetsflöde

1 oktober är Löwanders tillbaka i tv-rutan

Andra säsongen av Vår tid är nu kör igång i SVT den 1 oktober. Säsongen börjar i december 1955 - en milstolpe i svensk restauranghistoria, då motboken avskaffades. I ett pressmeddelande skriver SVT: "Djurgårdskällaren har dukat fram sitt legendariska julbord under köksmästare Backes ledning. Men under familjen Löwanders julmiddag i Helgas våning delas en riktigt hård julklapp ut. Motsättningarna mellan Peter och Gustaf skärps. Nina har återhämtat sig men fått nya krig att utkämpa. För Calle öppnar sig nya vägar. En person ur Maggans förflutna dyker plötsligt upp. Maggan fruktar avsikterna."

I huvudrollerna ser vi Suzanne Reuter, Adam Lundgren, Hedda Stiernstedt, Peter Dalle, Mattias Nordkvist, Charlie Gustafsson, Josefin Neldén och Ida Engvoll. Nya i ensemblen är bland andra Sofie Gråbol och Tova Magnusson.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page