top of page
Nyhetsflöde

Stjärnspäckat i Nutleys nya

Nu är inspelningen av Colin Nutleys nya miniserie Bröllop, begravning och dop i full gång. Det är en stjärnspäckad ensamble med bland andra skådespelare som Helena Bergström, Maria Lundqvist, Molly Nutley, Angelika Prick, Philip Zandén, Johan H:son Kjellgren, Marie Göranzon, Jan Malmsjö, Peter Harryson, Andreas T Olsson, Josette Bushell-Mingo och Alexander Karim.

– Det är väldigt roligt att filma med denna fantastiska grupp av skådespelare och gänget bakom produktionen är människor jag älskar att jobba med. Addera det med Ulricehamn och Västergötland och jag kommer att ha en fantastisk sommar! säger Colin Nutley i ett pressmeddelande.

Miniserien består av fyra avsnitt och produceras för C More och TV4 i samproduktion med Film i Väst och Nordisk Film.

Serien utspelar sig i en svensk småstad och handlar om två familjer som möts på ett bröllop. En dramatisk händelse i samband med bröllopet leder sedan till en begravning och ett dop. Tittarna kommer att känna igen sig genom samma miljöer som i Änglagård och Colin Nutleys unika sätt att skildra människors relationer.

Serien har premiär på C More under 2019.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page