August 19, 2019

August 8, 2019

Please reload

Nyhetsflöde

Full fart på inspelningen av "Britt-Marie"

May 24, 2018

Just nu pågår filmatiseringen av Fredrik Backmans roman "Britt-Marie var här". Pernilla August spelar Britt-Marie och Peter Haber spelar rollen som hennes make Kent. I övriga roller ser vi bland andra Anders Mossling, Malin Levanon, Vera Vitali, Olle Sarri, Mahmut Suvakci och Lance Ncube. Regisserar gör Tuva Novotny. Det blir hennes första svenska långfilm som regissör. Filmen väntas bli årets storfilm, ett feelgood-drama med humor, värme och kärlek, som har premiär 21 december i år. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sök via taggar
Arkiv
Please reload

RELATERADE NYHETER
Please reload

© 2019 Enric Production AB, Åkerssjövägen 4, 461 53 Trollhättan, Sweden -  info@enric.se - 0706 - 39 99 90