top of page
Nyhetsflöde

”Vår tid är nu” klar för säsong tre

Nu är det klart att det blir en tredje säsong av tittarsuccen Vår tid är nu, rapporterar Film i Väst. Varje avsnitt har en rekordpublik på cirka 2 miljoner tittare i SVT1 och på SVT Play.

Inspelningarna startar i mars nästa år. Serien produceras av Jarowskij i en samproduktion mellan SVT, Viaplay och Film i Väst.

Den tredje säsongen kommer att utspela sig under de dramatiska åren 1968–1971, avslöjar Film i Väst. Förutom familjen Löwander och deras medarbetare får tittarna också stifta bekantskap med nya karaktärer. – Jag är jätteglad över att vi nu fattat beslut om en tredje säsong, säger Anna Croneman, programchef för drama på SVT, i ett pressmeddelande. Historien om familjen Löwander och deras restaurang mot fonden av det moderna Sveriges framväxt har verkligen slagit an hos tittarna. Den kärlek som också vår yngre publik visat serien gör det särskilt roligt att kunna bjuda på ytterligare en säsong och få berätta vidare om vår familj under en otroligt spännande och omvälvande tid i Sverige. Iréne Lindblad (vd) och Susann Billberg (producent) på Jarowskij säger i Film i Västs pressmeddelande: – Vi är förstås superglada över den fina respons vi fått från en entusiastisk publik som sträcker sig över generationsgränserna, och att vi får fortsätta berätta om familjen Löwander och karaktärerna runt dem. Det är med stor glädje vi samlar vårt finfina team och vår härliga skådespelarensemble och trycker på startknappen för en säsong tre.

Vår tid är nu

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page