top of page
Nyhetsflöde

Inspelningen av "Springfloden 2" igång

Inspelningen av andra säsongen av Springfloden är nu i full gång i Göteborg. Första säsongen blev en tittarsuccé då den sändes 2016. I huvudrollerna ser vi återigen Julia Ragnarsson som Olivia Rönning och Kjell Bergqvist som Tom Stilton. Serien handlar om en tulltjänsteman i Stockholm som mördas. Mordet hänger ihop med ett brutalt styckmord på en blind kvinna i Marseille. Morden drabbar bland andra Olivia privat. Poliskommissarie Mette Olsäter får fallet på sitt bord och ber Tom Stilton om hjälp. På så sätt dras de in i var sitt fall.

Springfloden 2 är baserad på författarparet Cilla och Rolf Börjlinds bok Den tredje rösten. Det är också författarparet som står för filmmanuset. Springfloden 2 börjar sändas i SVT hösten 2018 i tio avsnitt.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page