top of page
Nyhetsflöde

Inspelningsstart för "Halvdan Viking"

Nu är inspelningen av Halvdan Viking igång på Halle- och Hunneberg i Vargön. Halvdan Viking väntas bli 2018 års stora svenska familjefilm. Den handlar om Halvdan som inte är en "riktig" viking. han är halt och saknar självförtroende och vänner. Men en dag står han öga mot öga i skogen med den orädda kungadottern Meia från fiendebyn i väst.

Filmen är ett roligt och spännande familjeäventyr baserat på Martin Widmarks böcker med samma namn. I rollerna syns bland andra Peter Haber, Claes Månsson och Torkel Petterson. Vilgot Hedtjärn gör filmdebut och spelar Halvan. Ellinea Siambalis gör rollen som Meia. Gustaf Åkerblom står för regi. Han har även gjort manus tillsammans med producent Jessica Ask.

Planerad biopremiär är vintern 2018.

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page