top of page
Nyhetsflöde

Enric Production växer

För ett par år sedan flyttades trampstudion i Trollhättan till Göteborg. Nu har Enric Production, med guldbaggenominerade trollhättebon Henric Andersson i spetsen, köpt trampverksamheten och flyttat tillbaka den till Trollhättan.

- Genom det här förvärvet kan vi erbjuda en komplett helhetslösning inom ljud. Nu har vi allt här i våra lokaler i Film i Väst-huset, från inspelning till färdig biomix, säger Henric Andersson.

I samband med förvärvet av trampstudion anställde Enric Production även den prisade tramparen Lucas Nilsson.

- Det känns gott att vara tillbaka i Trollhättan, där jag bor, och att få en nystart tillsammans med Enric Production, säger Lucas Nilsson.

Lucas Nilsson vann så sent som i vintras det prestigefyllda priset Golden Reel Award för sin insats i filmen Kungens val. Han har arbetat som trampare och ljudläggare i över tio år och han har över hundra svenska och internationella produktioner på sin meritlista, såsom Johan Falk, Snabba Cash och Bamse och häxans dotter.

- Lucas är oerhört duktig, så det är fantastiskt roligt att få in hans spetskompetens i företaget, säger Henric Andersson.

Lucas Nilsson, trampare/foley artist

Taggar:

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page