top of page
Nyhetsflöde

Se trailern till "Vår tid är nu"

Vår tid är nu är en familjekrönika om kärlek, konflikter och framtidshopp. Tv-serien har premiär i höst i SVT och består av 20 delar. I huvudrollerna ser vi bland andra Suzanne Reuter, Adam Lundgren och Peter Dalle.

Familjekrönikan sträcker sig från fredsdagen 1945 och framåt och visar familjen Löwanders liv, deras arbete med restaurangen Djurgårdskällaren samt deras personals liv. Det är matriarken Helga, spelad av Suzanne Reuter, som styr familjen och driver restaurangen. Äldste sonen har under ransoneringstiden hjälpt till, men med tvivelaktiga metoder. Andra sonen har arbetat i flyktingläger under kriget och återvänder till restaurangen med andra synsätt på hur restaurangen ska drivas. Dottern vägrar att vara som dåtidens kvinnor borde vara och vill helst driva en jazzklubb i restaurangens festvåning. Titta på trailern till serien genom att klicka här!

Sök via taggar
Arkiv
RELATERADE NYHETER
bottom of page